Το MEDICHIC CENTER κάνει πρωταθλητισμό με τις APOLLON LADIES!

Η διεύθυνση του MEDICHIC CENTER είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με την μόνιμη πρωταθλήτρια Κύπρου στο γυναικείο ποδόσφαιρο APOLLON LADIES!

Πλέον, η πρωταθλήτρια εταιρεία στον χώρο της αισθητικής και του spa, θα συνεργάζεται για το επόμενο διάστημα με την πρωταθλήτρια ομάδα στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, προσφέροντας τους κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς, χαλάρωσης και ευεξίας!

Το MEDICHIC CENTER είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο 500 m² και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού (πλησίον Debenhams Apollon Λεωφόρος Μακαρίου).

Το κέντρο προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής σώματος, προσώπου, μασάζ, αποτρίχωσης, περιποίησης νυχιών και κομμωτηρίου, αισθητικής ιατρικής χωρίς παρεμβατικές μεθόδους με τις τελευταίες σύγχρονες μεθόδους της αισθητικής δερματολογίας, καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους Αμερικάνικους και Ευρωπαϊκούς οίκους, κάτι που εξασφαλίζει άμεσο και στοχευμένο αποτέλεσμα.

Στόχος μας η πρόσβαση του πελάτη σε θεραπείες υψηλής τεχνολογίας, μέσα από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εικοσαετής εμπειρία του MEDICHIC CENTER στο χώρο της ομορφιάς, εγγυάται την καλύτερη περιποίηση, με προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα κορυφαίων εταιρειών.