Φλωρέντζος Καραγιαννάς: Μας μιλά για τις νέες υπηρεσίες του κέντρου ομορφιάς MediChic Center

Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του κέντρου ομορφιάς MediChic Center στη Λεμεσό, Φλωρέντζος Καραγιαννάς στη ShowBiz.

To Κέντρο ομορφιάς και ευεξίας MediChic Center βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού (Πλησίον του Debenhams Apollon Μακαρίου) και ο Φλωρέντζος Καραγιαννάς ιδιοκτήτης και διευθυντής του spa μιλά στη ShowBiz για τις ήδη υπάρχουσες αλλά και νέες υπηρεσίες τους, τους λόγους που κάποιος πρέπει να επιλέξει το κέντρο ομορφιάς αλλά και την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού που διανύουμε.

«Σίγουρα ναι έχουμε θορυβηθεί. Έχουμε «κτυπηθεί» οικονομικά όπως και ψυχολογικά»

Το Medichic  Center είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο αισθητικής και ευεξίας στην καρδία της Λεμεσού. Μιλήστε μας λίγο γι αυτό…

Το Medichic Center είναι ένα κέντρο ομορφιάς 500 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της Λεμεσού. Άνοιξε τις πόρτες του πριν από 8 χρόνια, τον Απρίλιο του 2013 μέσα στην οικονομική κρίση όπου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο ομορφιάς και ευεξίας, για να μπορεί ο κόσμος να περνάει καλά με ωραίες και όμορφες στιγμές. Το άνοιγμα του  Medichic Center μέσα στην κρίση δεν ήταν σίγουρα τυχαία απόφαση, αφού μια πολυετής εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, προσωπικά αλλά και αρκετών από τους συνεργάτες μου, αποφασίσαμε να δώσουμε μέσα από ωριμότητα της σκέψης ώστε να  πάρουμε την απόφαση για την δημιουργία του πρωτοποριακού κέντρου. Εξ αρχής η σκέψη μας ήταν ο κάθε ένας που θα έρχεται στο κέντρο ομορφιάς, να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει θεραπείες υψηλής τεχνολογίας και επιπέδου σε προσιτές τιμές. Αυτό είναι και το σλόγκαν του κέντρου μας «Υψηλές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές». Το χαμόγελο και η ικανοποίηση του πελάτη είναι αυτό  που μας δίνει την χαρά γι αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Μετά και από 8 χρόνια μας βρήκε ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο παγκόσμιας κρίσης, το οποίο μας έβαλε να σκεφτούμε ακόμα περισσότερο και έτσι προβλέψαμε να θωρακίσουμε τον χώρο μας μέσα σε πιο αυστηρά πρότυπα, με πιο αυστηρά μέτρα υγιεινής για να μπορούμε να προσφέρουμε και για εμάς που εργαζόμαστε αρκετές ώρες μέσα στο χώρο αλλά σίγουρα και για τους πελάτες μας. Ίσως ήμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Κύπρο που καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή πιστοποιητικά αναγνώρισης υγείας και ασφάλειας του χώρου «SWISS APPROVAL CERTIFICATE», το οποίο αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες και στους πελάτες μας.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει το Medichic Center;

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Medichic Center είναι αισθητικής σώματος που έχει να κάνει για τοπικό ή ολικό αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και σύσφιξη και οποιαδήποτε θεραπεία έχει ανάγκη ο άνθρωπος για το σώμα του. Επίσης καθώς και υπηρεσίες αισθητικής προσώπου από έναν απλό καθαρισμό μέχρι και εξειδικευμένες θεραπείες. Παράλληλα υπάρχει μια πλειάδα υπηρεσίων μασάαζ από ένα απλό μασάζ σώματος μέχρι και σπόρτ μασάζ, θεραπευτικό μασάζ με κοχύλια και αιθέρια έλαια και αρκετά είδη μασάζ που μπορεί κάποιος να βρει μέσα στην σελίδα μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες περιποίησης νυχιών και κομμωτηρίου, όπως επίσης υπηρεσίες μόνιμης αποτρίχωσης, υπηρεσίες μακιγιάζ από ένα απλό καθημερινό μέχρι και νυφικό μακιγιάζ. Για τις μικρές ηλικίες οργανώνουμε πάρτι και kids activities στον χώρο μας ή και εκτός χώρου, όπως επίσης και υπηρεσίες για hens/bachellor party ή πάρτυ που μπορεί ακόμα και μια εταιρεία να κλείσει τον χώρο για τους υπαλλήλους της και να έρθουν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ στο Medichic Center για όμορφες Day Spa στιγμές. Ετοιμαζόμαστε και για το Valentine’s Day, που μπορεί κάποιος να απολαύσει μόνος ή και με το ταίρι του τις υπηρεσίες μασάζ σώματος που προσφέρουμε σε private χώρους στο Medichic Center. Επίσης έχουμε και δερματοκαλυντικά προϊόντα μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων εταιρειών τα οποία μπορεί κάποιος να τα βρει στον χώρο μας για ένα άμεσο και στοχευόμενο αποτέλεσμα.  Σίγουρα το πιο σημαντικό στον χώρο μας είναι το GIFT VOUCHER, το όποιο ο κάθε ένας που θα έρθει στον χώρο μας και θα νιώσει ότι πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε να πάρει, εμάς μας ευχαριστεί πως θα ήθελε να κάνει το ίδιο να το προσφέρει δηλαδή σε κάποιο δικό του πρόσωπο παίρνοντας το GIFT VOUCHER. Να αγοράσει δηλαδή αυτό το δώρο ομορφιάς σε κάποιο δικό του πρόσωπο. Η εταιρείας μας πάντοτε πρωτοπορεί και βρίσκεται σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια σεμινάρια για να παρακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνοντας στον χώρο μας ότι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και στην τεχνολογία των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Ο κόσμος που έρχεται στο Medichic Center σε ποιες υπηρεσίες δείχνει να έχει περισσότερη προτίμηση;

Αν βάζαμε νούμερο ένα σε προτίμηση θα ήταν σίγουρα οι υπηρεσίες μασάζ. Είναι οι υπηρεσίες που ο κόσμος επιζητεί λόγω και των καταστάσεων που υπάρχουνε έξω στην κοινωνία και επιθυμεί ένα χώρο ηρεμίας και ευεξίας για να μπορέσουν να χαλαρώσουν, να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και έτσι να νιώσουν πως «βρίσκονται σε κάποια άλλη διάσταση».  Αν βάζαμε αρίθμηση προτίμησης μετά το μασάζ είναι οι υπηρεσίες αδυνατίσματος, μετά υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και οι καθημερινές υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με το κομμωτήριο, τα νύχια και την αποτρίχωση.

Γιατί να έρθει κάποιος κοντά σας;

Καταρχάς βρισκόμαστε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης χωρίς δυσκολία σε πάρκινγκ. Είναι ένας χώρος που θα εντυπωσίαση τον πελάτη για την άριστη αισθητική και αρμονία του, καθώς και για τις συνθήκες υγιεινής και προστασίας, σε ένα φιλικό περιβάλλον με άρτια εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον τομέα. Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πόσο έχει επηρεάσει η όλη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα στην χώρα μας;

Σίγουρα έχουμε επηρεαστεί άμεσα. Όλες οι εταιρείες και ειδικά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που για πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοια κατάσταση. Σίγουρα ο δικός μας χώρος είναι από αυτούς που δεν μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εκτός του χώρου μας που μπορεί να προσφέρει delivery. Και εδώ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίσαμε όλους αυτούς τους μήνες που ήμασταν κλειστοί. Δυστυχώς υπήρξαν και καταγγελίες στις κρατικές υπηρεσίες που μερικοί λειτουργούσαν παράνομα χωρίς κανέναν όμως αποτέλεσμα για εμάς.

Σας έχει θορυβήσει η όλη κατάσταση;

Σίγουρα ναι έχουμε θορυβηθεί. Έχουμε «κτυπηθεί» οικονομικά όπως και ψυχολογικά όπως και εμείς και οι οικογένειες μας όπως και οι υπάλληλοι μας φυσικά. Είμαστε όμως αισιόδοξοι εκ φύσεως και ευελπιστούμε σε ένα τέλος αυτής της παγκόσμιας κρίσης της πανδημίας για να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό το οποίο έχουμε σαν σκοπό.

Ποια τα πλάνα και οι στόχοι για το προσεχές μέλλον;

Ε αν μας επιτρέψουν να δουλέψουμε κανονικά και δεν μας κλείσουν ξανά (γέλια)  με ολικό lockdown, όπως έγινε και τώρα και τον προηγούμενο χρόνο. Ευελπιστούμε στην επίτευξη των στόχων μας που δεν είναι κάτι άλλο εκτός από την ανάπτυξη του χώρου μας σε παγκύπριο επίπεδο και εκτός της χώρας μας και σίγουρα με νέες και όμορφες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και σίγουρα με καλύτερα αποτελέσματα των υπηρεσιών μας.